Podněty a připomínky
Archiv odpovědí
16. 4. 2025
Dnešní porce krůtího řízku a salátu - opravdu směšná dětská porce (ale chuťově vcelku dobré). Doufám, že brzy přijde doba, kdy nás zaměstnavatel přestane nutit chodit do vaší ,,restaurace,, a místo toho dostaneme stravenky. To vás pak třeba donutí zvednout standard jak kvality, tak i kvantity...
Dobrý den, pokud nejste spokojen s gramáží je ideální svoji porci reklamovat hned na výdeji, případně na pokladně. S pozdravem, S.Hofbauerová
9. 4. 2025
Dobrý den, chválím za přidávání do zeleninového bufetu ovocnou směs nebo kompotované ovoce. Mohlo by bývat častěji a lépe zásobováno(dnes v 10,45 už bylo vybráno !!)
Děkujeme, snažíme se. S pozdravem,S.Hofbauerová
8. 4. 2025
Dobrý den,
dnes (8.4.2025) jsem bohužel v salátu ze salátového baru kousnul do písku. Prosím o kontrolu kvality promítí salátů (byl to salát s čočkovými klíčky) tak, ať není nutné neočekávaně navštěvovat zubaře.
Děkuji
Pardus
Dobrý den, omlouváme se, to nás opravdu mrzí. Dohlédnu na důkladné propláchnutí listových salátů. Děkuji za připomínku. Se srdečným pozdravem,S.Hofbauerová
4. 4. 2025
Dobrý den, chtěla bych moc pochválit menu těstoviny s krevetama. Bylo to opravdu výborné a člověk si i rád připlatí, když to stojí za to. Těstoviny byly tak akorát, omáčka moc dobrá a krevety výborně připravené. Dále bych chtěla moc pochválit saláty. Dnes to bylo nejen potěšení pro oko, ale i vynikající chuťově. Jen tak dál ;-)
Dobrý den, moc Vám děkuji za pochvalu. Vytiskla jsem ji a nechávám na pondělí kuchařům na nástěnce, abych jim zpříjemnila díky Vám začátek týdne. Věřte že se snažíme a jsme rádi když je to vidět a následně i slyšet. Krásný víkend. S.Hofbauerová
27. 3. 2025
Smažený vepřový řízek XXL, bramborový salát s majonézou : za mě 5 hvězdiček z 5 *****.
Dobrý den, moc děkujeme - všem co se podíleli na přípravě jsem pochvalu předala. Se srdečným pozdravem, S.Hofbauerová
20. 3. 2025
Dobrý den, chtěla bych napsat, že dnešní zapečené brambory se opravdu nedaly jíst. Byla to jakási směs, nakrájených brambor s jakousi drcenou uzeninou, která ani nevoněla vábně. Totálně bez chuti, ani sůl s pepřem nepomohli. A saláty se dnes také nepovedly. Asi z 6 druhů bylo 5 zelných na různé způsoby. Tomuto se přece nedá říkat "salátový bar" Možná by pomohlo kdybyste do zapékaných brambor přidali smetanu, hned by to mělo jiný nádech a použili, když už musíte, tak kvalitnější uzeninu. Všeobecně k salátům jsem zaznamenala hodně připomínek. Do zeleninových salátů nepatří majonéza. Ta je tam evidentně přidávána velice často. Dokonce i salátu z červené řepy. Šla by tato majonéza nahradit zakysanou smetanou nebo bílým jogurtem? Málo kdo si doma dělá zeleninové saláty s majonézou. Děkuji.
Dobrý den, je mi upřímně líto že tak obyčejným jídlem jsme Vás zklamali. Drcená uzenina je šunka. Brambory se zapékají melanží amlékem.Zapečené brambory jsem před výdejem ochutnávala a zdáli se mi dobré. Upozornila jsem šéfkuchařku na Vaši připomínku aby příště dohlédla na dochucení i zapečení. Saláty se snažíme dělat ze všech možných druhů, bohužel při doplňování se bohužel sešli samé zepné saláty. Zaměřím se na to, aby nabídky byla pestřejší. Děkuji za Vaše připomínky a čas který jste napsání věnovala. Je to pro nás vždy přínosné a žene nás to ke zlepšení nabízených služeb.Se srdečným pozdravem, S.Hofbauerová
13. 3. 2025
Dobrý den,
všiml jsem si, že minulý pátek byla v nabídce pizza. Chci se zeptat, jestli to znamená, že je již konečně opravena pec na pizzu a zda bude pizza zařazena zpátky do nabídky (ideálně i jiný den, než v pátek, kdy mívá hodně lidí práci z domu).
Děkuji za Vaši odpověď.
Dobrý den, ano, byla v nabídce pizza a záměrně v pátek, abychom mohli vyzkoušet pec a zda vše funguje, ale bohužel nedopadlo to dobře. Součástka se spálila nebo přehřála a znovu čekáme na výměnu. Mám přislíbenou rychlou nápravu, tak by se snad v příštím týdnu mohla pizza zase v nabídce objevit. Určitě Vám dám vědět - napíšu to sem jako znovu odpověď, aby to všichni viděli. Děkuji za pochopení. Se srdečným pozdravem, S.Hofbauerová
18. 2. 2025
Dobrý den, jen připomínka k polévce - hovězí se smaženým hráškem. Vyskládáno několik polévek a ve všech už nasypány ty "kuličky". A to čeho jsem se bál. Totálně rozmočené. Příště tam prosím dejte misku, ať si člověk nasype když si polévku bere. Snad to takto neděláte kvůli tomu, že by si někdo nasypal víc než je "napočítáno".
Ale než rozmočené, to radši nedávejte žádné... Díky
A ještě detail k rizotu - výborné, ale chyběl k tomu kyselej okurek, to je zaklad přece :)
Díky.
Dobrý den, děkuji za Vaši připomínku. Nezbývá mi než Vám dát za pravdu a omluvit se za takovou hloupou chybu. Ač to byl dobrý úmysl kolegyně na výdeji, nachystat polévky dopředu, aby si zákazníci mohli plynule brát nebylo to u tohoto druhu polévky šťastné rozhodnutí. Bohužel zrovna v úterý, nám většina zákazníků přišla naráz v jeden čas a my se opravdu měli co otáčet, abychom všechny obsloužili. Určitě příště se na to zaměřím aby se již neopakovalo. A co se týká rizota a podávání sterilované okurky k němu, ano, k rizotu jako k hlavnímu masovému jídlu standartně bývá podáván okurek, u bezmasého jídla jsme ho nikdy nezařazovali. Se srdečným pozdravem,S.Hofbauerová
5. 2. 2025
dobrého dne přeji. Kuřecí Stir Fry chuťově dobrý, ale v celé porci doslova dva malé kousky masa. Neznám přesný recept, ale soudě podle uvedených nutričních hodnot by tam toho masa zcela jistě mělo být více. Jinak nevím kde by se v ochucených nudlích vzalo 50g bílkovin. Možná jsem jeden z mála, ale jídlo si vybírám mimo jiné také právě podle těchto uvedených nutričních hodnot. Bohužel často jsou značně matoucí resp. zavádějící. Ale určitě oceňuji, že tyto hodnoty uvádíte. Jen prosím ať odpovídají realitě. Tedy aby uvedené hodnoty korespondovali s tím, co pak skutečně podáváte na talíři.
Dobrý den, to že Vaše porce neměla správné množství masa je chyba výdejčí, za což se moc omlouvám - určitě mělo být masa více než píšete, správně skoro 100g. Energetické hodnoty vychází z receptur dle použitých surovin, sestavuje je centrální šéfkuchař a pravidelně je kontroluje. Tuto recepturu jsem mu zaslala na revizi, tak Vás budu ještě znovu informovat, zda je vše tak jak uvádíme správně. Se srdečným pozdravem,S.Hofbauerová
4. 2. 2025
Dobrý den, nikdo nás neinformoval, že by se mělo zase zdražovat jídlo? Nenápadně se tak děje za pochodu.
Dobrý den, pro Siemens se ceny mění od 1.3.2025 jako každý rok. Informace o navýšení jde vždy s předstihem na kontaktní osoby. Se srdečným pozdravem, S.Hofbauerová
17. 1. 2025
Dobrý den,
vepřové steaky mám moc rád, téměř nikdy se zde neponaučím a dám si je také. Musím říct, že chuťově jsou vynikající, ale prosím nemohly by být z masa, které nebude samá šlacha a dá se alespoň krájet? Děkuji
Dobrý den, máte na mysli steaky které byli dnes v teplém bufetu? To mě moc mrzí, vím, že je krájel kuchař z kýty, proto jsem překvapená, že píšete, že byli samá šlacha, zkusíme je pro příště naklepávat. Děkuji za Vaši připomínku. S.Hofbauerová
4. 12. 2024
Ty nudle pečené bylo moc dobré. Pochutnala jsem si. Polévka taky moc dobrá, hustá, horká. Super.
Dobrý den, moc děkujeme, to mě opravdu těší. Hned ráno pochválím oba kuchaře. Se srdečným pozdravem,S.Hofbauerová
26. 11. 2024
Dobrý den, bylo by možné fotit i zákusky/kelímky jako nabídku jídel? děkuji
Dobrý den, musím zjistit, kam bychom tyto fotky mohli umístit. Ale pokusíme se. S pozdravem, S.Hofbauerová
25. 11. 2024
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda bude v dohledné době do jídelníčku opět zařazena pizza. Vím, že je to častý, opakující se dotaz, ale zřejmě to odpovídá vysoké poptávce po pizze a tomu, že se na ni hodně lidí těší (což dokládají i fronty když zrovna pizza je).
Pokud je důvodem k nezařazení pizzy, že stále chybí personál, nebylo by možné vyřadit jedno běžné jídlo a místo něj připravit pizzu? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, pizzař měl 14 dní dovolenou a když se vrátil, zjistil, že pec dostatečně nehřeje, čekáme na dodání nového termostatu a v příštím týdnu by snad měla pizza být zase v nabídce.Rozumím Vašemu rozladění, že tak dlouho pizza nebyla i Vám děkuji za návrh jak situaci vyřešit. Bohužel vyřadit jedno jídlo možné není, nabídka jídel je navázaná na smlouvy s klienty a strávníky v rámci areálu. Pokusím se zaurgovat dodání dílu. Děkuji Vám za pochopení. Se srdečným pozdravem, S.Hofbauerová
21. 11. 2024
"znojemská" byla super
Dobrý den, moc Vám děkujeme! hned to běžím vyřídit do kuchyně. Se srdečným pozdravem, Soňa Hofbauerová
19. 9. 2024
Dobrý den, kdy se můžeme těšit na pizzu? Díky za odpověď. Peša K.
Dobrý den, konečně Vám ji mohu slíbit v příštím týdnu, už se vrací další kuchař po nemoci, tak budeme schopni připravit i pizzu. V úterý a pátek jako dřív. Se srdečným pozdravem, S.Hofbauerová
18. 9. 2024
Dobrý den, paní Hofbauerová, pisatelé musí uvést jméno vždy - je to povinná položka ve formuláři. A souhlas se zveřejněním příspěvku museli také udělit pistatelé všech níže uvedených příspěvků, jinak by se zde nezobrazily. Myslím že to moc dobře víte. Mě tedy naopak mrzí, pokud záměrně zvěřejňujete ve svých odpovědích pouze jména pisatelů negativních komentářů a ještě se tak hloupě vymlouváte. Nashledanou ve čtvrtek.
Vše probráno osobně na společné schůzce. S.Hofbauerová
12. 9. 2024
Dobrý den, u dnešní "minutky - gurmánský den" jsme se s kolegy shodli, že byla velmi malá porce zelí. Moc tomu nepomůže ani vizuální rozprostření po polovině talíře a přidat nám obsluha bohužel nemohla. Mohli byste prosím napříště navýšit? Nebo vám to u jídla za 200,- neumožňuje nízký rozpočet? Děkuji.
Dobrý den, cena kachního stehna v nákladu je opravdu velmi vysoká, proto snižujeme gramáž přílohy, abychom zachovali dohodnutou cenu. děkuji za pochopení.Se srdečným pozdravem,S.Hofbauerová
16. 9. 2024
Dobrý den, reaguji na vaši odpověď z 12.9. Za pochopení mi určitě neděkujte, protože to chápat odmítám. Při vašem odběru pořídíte za 200,- Kč celou kachnu (a to nemluvím o mikrostehýnkách, která vydáváte). V restauracích dokáží uvařit takové menu za 200,- včetně polévky, takže bavit se tady o tom, že vy jako jídelna nemůžete navýšit trochu přílohy řádově za pár korun je normálně trapný. Takové jednání a nepřiměřené marže si můžete dovolit jenom proto, že nemáme k dispozici stravenky abysme mohli jít ke konkurenci. Už rozumím tomu, proč většina nespokojených strávníků dávno rezignovala vám tady cokoliv psát. Hezký den.
Dobrý den pane Vašico, ve čtvrtek 19.9. budu po dobu obědů na pokladně. pokud budete mít směnu a půjdete na oběd, ráda bych se s Vámi domluvila na osobním setkání "většiny nespokojených strávníků"abych mohla na připomínky reagovat rovnou, pokud nechtějí používat tuto formu připomínek. Se srdečným pozdravem,S.Hofbauerová
17. 9. 2024
Dobrý den, paní Hofbauerová, rád využiji vaší nabídky a ve čtvrtek se za Vámi zastavím abyste mi objasnila výši vašich marží, pokud se bráníte zveřejnění zde. Nicméně vás musím opravit. Nespokojeným strávníkům nevadí tato forma komunikace, ale především vaše reakce, které mnohdy připomínají spíše výsměch. Rád bych vás také tímto požádal a vyzval, abyste zveřejňovala jména strávníků, kteří zde píší pozitivní komentáře. V mém případě s tím opakovaně problém nemáte. Děkuji a přeji hezký den.
Vaše reakce mě opravdu velmi zamrzela. Jména mohu uvést pokud je pisatelé uvednou nebo udělí souhlas se zveřejněním. Většinou jsou to Vaši kolegové ze Siemensu - podle emailových adres.Nashledanou. S.Hofbauerová
29. 8. 2024
Čevabčiči masa tak 10 procent všechno možné jen ne maso naprosto odporná záležitost troufám si říct že kdo si první přičichl smrdělo to malé procento masa strouhanky mouky koření a ta troska masa už byla načichla už nikdy víc tohle jídlo doufám že nikdo nemá.zaivaci problém osobně jsem snědl jen brambor .....na jiné provozovně pod aramarkem o 100procent lepší ...
Dobrý den, to co píšete je pro mě překvapující, protože čevapčiči v úterý jsme jedli všichni a ani stopa po nežádoucím zápachu. Co se týká složení - masa je 90 %, 10% z celkové váhy je strouhanka. Pokud myslíte v jiné provozovně pod Aramarkem v rámci Brna a Mikulova tak všechno jídlo je z naší centrální kuchyně. Každopádně mě mrzí jak vaše připomínka, tak to že jste se nenajedl, určitě se příště obraťte na pokladní, ona Vám nabídne náhradu jídla. Děkuji. S Pozdravem, S.Hofbauerová
6. 8. 2024
Dobrý den, chtěla bych pochválit včerejší černou buchtu s čokoládovou polevou.
Jestli by bylo možno, prosím o recept na soukromé účely.
Dobrý den, pochvalu a Vaši žádost předávám paní Martě, která moučníky peče, domluvte se s ní u oběda na výdeji. Je to ta usměvavá blondýnka. Pěkný den, S.Hofbauerová
11. 7. 2024
Dobrý den,
chtěla bych moc pochválit dnešní teplý bufet. Krůtí maso z grilu bylo výborné, brambory taktéž a omáčka velice chutná. Také bych chtěla poděkovat za změnu salátů a vyzdvihnout dnešní Tzatziky. Opravdu jsem dneska byla nadšená. Děkuji
Dobrý den, moc Vám děkuji, že jste napsala i pochvalu, toho si opravdu vážíme. Už jsme skoro v plném stavu, tak se snažíme, aby to na nabídce bylo vidět. Opravdu jste mě potěšila a já to s velkou radostí předám zítra hned ráno všem kolegům. Mějte se pěkně. Nashledanou Soňa Hofbauerová
27. 6. 2024
Dobrý den, jen pár poznatků ke včerejšímu teplému bufetu. V 11.30h už nebyly Vámi nabízené kachní stehna. Co mám informaci od kolegů, tak v 11h nebyly taky, ale to z důvodu, že nebyly hotové. Takže 30min má člověk na to, aby na něho zbylo nějaké stehno? S kachními stehny bývá všeobecně problém, je to velice oblíbené jídlo, proč tedy nenavýšíte porce? Další připomínka je k příloze. Pokud si chtěl dát člověk kachní stehno, tak k tomu měl na výběr jako přílohu k zelí pouze opečené brambory nebo " halušky" k těm se ještě vrátím. Myslím, že tato kombinace je nezvyklá a strávníci, alespoň co jsem slyšela na našem oddělení by rozhodně preferovali klasiku, což je klasický knedlík nebo bramborový knedlík. Opečené brambory nebo halušky k tomu opravdu nesedí. Nicméně když nebylo stehno, dali jsme si tedy čevabčiči. Bohužel včerejší čevabčiči se nedalo pomalu ani rozkrojit, bylo to tuhé, suché, nepoživatelné, v kombinaci s opečenými bramborami bez veškeré omáčky se to nedalo ani polknout. Jako příloha kukuřice. Shodou okolností s námi včera byla na obědě i návštěva ze Slovenska a velice je pobavila varianta "halušky" to nemělo s haluškama vůbec nic společného. Jakési kousky těsta, suché, chybělo tam zelí, slanina nebo brynza, prostě to s čím se halušky klasicky dělají. Tohle se opravdu nedalo haluškami nazvat. A ještě bych chtěla poprosit, zda by na studené saláty mohlo být taky něco jiného než zelí na různé varianty. Máte určitě k dispozici spousty druhů zeleniny, rajčata, papriky, okurky, ledový salát. Pokaždé když jdu na oběd je tam z větší části pouze zelí v různých variantách. Myslíte si, že by šlo zařadit více jiné zeleniny? Děkuji.
Dobrý den, moc děkuji za Vaši zpětnou vazbu. Bohužel Vaše stížnost na teplý bufet není v uplynulých 14 dnech jediná. I Vám se tímto omlouvám, máme 5 lidí nemocných a pro náš provoz, tím že vaříme opravdu velké množství jídla, je to těžko nahraditelný počet pomocných rukou. Na teplý bufet, který je doplněk standartní nabídky jídel, se snažíme jídla připravovat společně s vařením na ostatní provozy, protože vařit extra jídla navíc nyní nejsme schopni. Konkrétně kachních stehen jsme upekli 100 porcí na začátek a na 12 hodinu se dopékalo ještě 50 porcí. Počty jídel, bez objednávkového systému těžko odhadujeme, bežně prodáme 80-100 porcí teplého bufetu denně. od příštího týdne rozšíříme nabídku zeleniny v salátovém bufetu i na ostatní standartní saláty. Už by se nám po dlouhé nemoci měla vrátit slečna, která je dělá. Děkuji za Váš čas, který jste věnovala napsání všech poznatků, moc se toho vážím a beru je vážně a samozřejmě dle možností řeším. Ozvěte se prosím svým jménem na pokladně jak půjdete na oběd, je tam pro vás připravena pozornost. Se srdečným pozdravem, Soňa Hofbauerová
18. 6. 2024
Dobrý den,
na hlavní stránce propagujete čerstvý květák z Božic s jedinečnou chutí a absolutní čerstvostí! Já i můj kolega jsme dostali nejen květákovou drobenku, ale k tomu i větší kousky, které však po rozkrojení byly evidentně shnilé. K tomu jsem dostal u pokladny kartičku, kde jsem se dočetl, že cesta na talíř je max. 72 hodin od sklizení farmářem. Po 72 hodinách u mne v lednici, je květák rozhodně v lepší kondici...
Nevím tedy kde je chyba, jestli při přejímce (měli jste to vyřadit), nebo i zpracování (neměli jste to obalovat a smažit), ale každopádně květák čerstvý nebyl, ani ten zbytek co jsem dostal (drobenka).
Jídlo jsem nereklamoval, protože to byl poslední kousek na talíři.
Byl bych rád, aby jste se evidentně shnilou zeleninu nesnažili překrýt trojobalem, protože se na to stejně přijde.
Dobrý den, za dnešní smažený květák se musím všem omluvit - surovina byla v pořádku, bohužel příprava a finální produkt ne. Květák nám přijel včera čerstvý a krásný přímo od dodavatele, v žádném případě nebyl ani shnilý ani jinak poškozený. Stále máme ještě pár hlávek skladem, ráda Vám je ukážu. Bohužel kolegyně které jsme přípravu svěřili, květák převařila a když jsem toto zjistila, už nebyla možná náprava. Mrzí mě to, protože květák byl opravdu krásný a my jsme ho nešetrnou přípravou takto znehodnotili a pokazili tím jednoduché a oblíbené jídlo. Prosím ohlaste se jménem u pokladny, mají ode mě instrukce na kompenzaci pro Vás. Ještě jednou se omlouvám. S.Hofbauerová
23. 5. 2024
Dobrý den, dnešní vitalfood byla opravdu katastrofa. Měla jsem za to, že jídla tohoto typu by měla být zdravější, nutričně vyváženější. Ovšem dnešní špagety s jakýmsi "párkem" se nedalo jíst. Nezlobte se na mě, ale co je za kuchařské umění uvařit špagety a nakrájet do toho párek? Chuťově to byla mdlé, kyselé. Na špagetách byly kyselá sušená rajčata, kapary, posypané parmezánem a ještě k tomu citron. Opravdu nevhodná kombinace. Všichni co si tohle jídlo dnes u našeho stolu dali, měli stejný názor. Za skoro 200kč to se na mě nezlobte, ale dnes se to opravdu nepovedlo.
Dobrý den, bohužel s Vámi musím souhlasit a velice se Vám omluvit. Takto to jídlo nemělo ani vypadat ani chutnat. Ta uzenina nebyl párek, ale italská klobáska Chipollatta -jen velmi nedbale nakrájená a málo opečená. Výsledný produkt byl bohužel opravdu jen hromada těstovin s uzeninou, ne lehké svěží jídlo. V pondělí připravíme nějaké zdravé svěží kelímky, tak se prosím přihlaste u pokladní Lindy a budete tam mít jeden odložený. S pozdravem, S.hofbauerová