Restaurace THK Dačice

Podněty a připomínky

(neuvádějte své jméno)

Beru na vědomí, že osobní údaje budou zpracovány za účelem adresného vyřízení reklamace či připomínky, a to za podmínek uvedených v Oznámení – ochrana osobních údajů

Souhlasím se zveřejněním

Archiv odpovědí

2. 10. 2025
Dobrý den, včera se ty kachní prsa opravdu nepovedly. Silná žaludeční nevolnost a do večera v posteli. Byl to opravdu silný zážitek!!! - bohužel jsem nebyl jediný.

Dobrý den pane Kvasnička. V naší restauraci se vám snažíme přinášet nové recepty. Kachní prsa jsou jednou z náchylných potravin na tepelné zpracování tak, abychom vám je nepodávali syrová nebo naopak přepečná. Ideální teplota uvnitř jádra je 56 - 65 C. Je známo, že veškeré bakterie umírají při teplotě 62 C. Včerejší kachní prsa byly upravovány na teplotu cca 68 C a každá várka byla zkontrolována vpichovým teploměrem. Chápeme, že každému vyhovuje jiné stádium propečení. Děkujem vám za vaší zpětnou vazbu. Pokud budete mít nějaké dotazy, prosím neváhejte se na nás obrátit. S pozdravem Vladimír Benda / šéfkuchař

29. 9. 2025
Dobrý den.Jak si mohu objednat večeři,když to nejde objednat.

Dobrý den pane Matula. Bohužel se potýkáme poslední dobou s výpadky systému. V případě potřeby si můžete objednat odpolední jídlo tel. nebo SMS na tel. 725 537 678 nebo u personálu na výdeji. S pozdravem Šárka Včelišová, manažerka restaurace

12. 3. 2025
Dobrý den / ahoj, pochvalte dnes kuchaře a všechny, kteří připravovali gurmánské menu - grilovanou panenku. Všem u stolu chutnala :) oddělení HR.

Dobrý den pane Dvořák, jsme jsme velice rádi, že Vám u nás chutnalo a děkujeme za pochvalu. S pozdravem Vladimí Benda / šéfkuchař

27. 1. 2025
Dnes k obědu jsem si dal Smažená kuřecí prsa v těstíčku s Ementálem, ale ten sýr byl kde? Pokud byl součástí těstíčka, stačí napsat v sýrovém těstíčku a nemusíte klamat zákazníky, jestli to měla být kapsa, tak si zkontrolujte lednici, protože sýr nikde nebyl! Příště můžete napsat klidně třeba na šafránu, protože 0,001Kg tohoto koření by Aramark fakt asi nezruinovalo.

Dobrý den, dekujem za vaši připomínku. Jednalo se o těstíčko s Ementálem a je to napsané i v názvu, Je mi velice líto, že jste název špatně pochopil. Budeme se těšit na vaši návštevu. S pozdravem Vladimír Benda / šéfkuchař

23. 1. 2025
Středeční bramboráky s kuřecí směsí byly excelentní. Škoda jen, že jsem si toho nandal tolik, že mě pak bolel žlučník a česnek ze mě prosakoval až do večera. Nicméně velká pochvala pro celý kuchařský tým. S pozdravem David Tintěra.

Dobrý den, děkujeme za pochvalu a doufám, že Vám bude u nás i nadále chutnat. Pochvalu předám kolegům. S pozdravem Vladimír Benda / šéfkuchař

7. 1. 2025
Dnes neplánovaná polévka Boršč. Dlouho jsem neměl tak dobrou polévku. I ostatní u stolu velmi chválili. Díky. Prosím zavést častěji, pokud je to možné.

Dobrý den pane Čurda. Velice děkujeme za pochavalu. Jsme rádi, že Vám chutnalo. Doufáme, že budete nadále spokojen. S pozdravem Vladimír Benda / šéfkuchař

© 2025 ARAMARK, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena.