(neuvádějte své jméno)

Beru na vědomí, že osobní údaje budou zpracovány za účelem adresného vyřízení reklamace či připomínky, a to za podmínek uvedených v Oznámení – ochrana osobních údajů

Souhlasím se zveřejněním

Reklamace a připomínky

1. Dobrý den, vzhledem k posledním událostem které se nestali pouze jednou, kdy se váha bufetu lišila téměř o půl kila... ano opravdu o 0,5kg mezi váhou na bufetovém stole a pokladnou, bych rád požadal o pravidelné měsíční zúčtování stravného do emailu. Je tato možnost? Děkuji
26.2.2020
Dobrý den, pane Kříži, nevím co máte na mysli pod pojmem "vzhledem k posledním událostem". Máme pravidelné, povinné kontroly a kalibrace vah. Není možné, aby při vážení byl rozdíl 0,5 Kg. Jen pro upřesnění, u váhy na bufetu si můžete odvážit talíř a zobrazí se Vám tam pouze čistá váha jídla, kterou jste si nandal. Narozdíl u váhy, která je propojená s pokladnou. Tam se při vážení zobrazí celá váha obsahu i s talířem, který je při účtování automaticky odečten. Ráda Vám vážení osobně ukážu. A Vaši měsíční konzumaci, Vám ráda vydám osobně. Musím ale znát Vaše osobní číslo, protože účty už pod jmény neevidujeme. Přeji hezký den. R.Techniková
24.2.2020
2. Dobrý den, myslela jsem si, že svůj výběr oběda přejdu bez připomínek, ale vzhledem k tomu, co jste odpověděla kolegyni Pávkové , jsem to nevydržela. Já jsem si totiž ty lasagne s masem dala - chutnala jste je? Byly bez chuti, suché, nějaký bešamel nikde. Já problémy s výběrem toho co sním nemám, ale tohle se opravdu nepovedlo...
19.2.2020
Dobrý den, paní Procházková, děkujeme za Váš komentář. Budeme se snažit, aby jsme v budoucnu vyhověli chuti cca 180 strávníků, kteří se u nás denně stravují. Přeji hezký den. R.Techniková
18.2.2020
3. Dobrý den, také bych se chtěla připojit k předchozí připomínce a moc pochválit žampiony s cuketou. K tomu jsem si dala pohanku s čočkou a ze zvědavosti i malinko nočků s rajčatovou omáčkou. Byla jsem úplně spokojená. Ovšem namlsaná ze čtvrtka jsem přišla k bufetu i v pátek a opět zklamání- smažená ryba??? - když už, tak proč ne na přírodno?? ( dala bych si ji s těmi lusky). A taky tam byly brambory, které téměř nejím.
17.2.2020
Dobrý den, paní Pávková, děkujeme za pochvalu bezmasých jídel z bufetu. Měla jste připomínku ke smažené rybě. Bohužel máme takovou zkušenost, že když uděláme rybu na přírodní způsob, ať už na bufet nebo jako menu na výdeji, tak o toto jídlo není zájem. Naopak smažená ryba s bramborem, která byla na pátečním bufetu se všechna vyprodala. Proto také smažená jídla zařazujeme často, neboť je o ně velký zájem. I když chápu, že se to neslučuje se způsobem Vašeho stravování. Bohužel závodní jídelna nemůže fungovat jako restaurace, kde si každý objedná podle své chuti. Přesto, když budete mít nějaké speciální přání, neváhejte přijít za kuchařem a požádat ho o nějakou změnu. Pokud to bude možné, tak Vám rád vyhoví. Děkuji za pochopení a přeji hezký den. R.Techniková
17.2.2020
4. ..a dnes na bufetu opět smažené ..smažené stripsy, brambory, masová směs a rýže.
17.2.2020
Dobrý den, paní Pávková, jak už jsem Vám jednou psala, je o smažená jídla zájem. Pánové, co nejí maso si dali lepenici, což jsou ochucené brambory se zelím a cibulkou. Ale vy brambory nejíte. Trošku mi celá ta situace ohledně Vašeho stravování připomíná trápení s mojí dcerou, když byla hodně malá... jedla asi 5 surovin a já jsem chvílemi měla podezření, zda netrpí lehkou formou autismu. Když jsme šli do restaurace, tak půl hodiny z talíře preparovala to, co nejí. Naštěstí z toho vyrostla a v dospělosti se stravuje zcela normálně. Snad si na bufetu dnes něco vyberete. Budou tam Lasagne s masem, Lasagne s rybou a Koprová omáčka s vejcem a bramborami nebo houskovým knedlíkem. Ale brambory ani knedlíky nejíte. Přeji hezký den. R.Techniková
17.2.2020
5. Dobrý den, chtěla bych dnes moc pochválit žampijony s cuketou. Jídlo bylo vekmi chutné. Děkuji
13.2.2020
Dobrý den, paní Zimová, moc nás Vaše pochvala těší. Děkujeme a přejeme Vám hezký víkend. R.Techniková
13.2.2020
6. Dobrý den, zajímalo by mě, když dáte na bufet pečenou zeleninu, batáty s badyánem, zeleninový kuskus, tak s čím si tu pečenou zeleninu mám dát? Když je problém si nabrat zeleninu v bufetu a u výdeje si k tomu dát maso. Bohužel jsou zde lidé, kteří jedí maso bez příloh jako jsou těstoviny, rýže, brambory, hranolky, luštěniny apod. Uvítali bychom, kdyby tedy bylo možné si zeleninu z bufetu vzít v menu.
12.2.2020
Dobrý den, paní Zitterbartová, samozřejmě není problém si z teplého bufetu cokoliv nandat a k tomu si nechat přidat maso z výdeje. Cena bude počítána jako Teplý bufet plus dovažek, v případě váhy nad 350g. Toto se nevztahuje na masa z jídel Prémium, která jsou cenově dražší. Kdyby jste něco nechápala, neváhejte se za mnou zastavit. Ráda Vám to osobně vysvětlím. Děkuji za připomínku a přeji hezký den. R.Techniková
11.2.2020
7. Dobrý den, když jste přestali dovážet jídla a začali jste vařit jídla zde, tak jste téměř přestali nabízet bezmasá jídla. Tento týden je opět masový od A až do Z. Někdy na bufetě bezmasé jídlo je, ale většinou se jedná o něco smaženého a to také není dobrá varianta slučitelná se zdravým způsobem stravování. Takže to dospělo až tak, že si nosím raději z domova a to, že mi přispívá zaměstnavatel na stravování mi je dá se říct zcela k ničemu. A co se týká hodnocení, tak ze začátku jsem hodnotila, ale teď jsem to úplně vzdala, neboť všechno z bufetu je mizerná improvizace. Pan Polreich by se asi divil. Myslím, že si zasloužíme více.
10.2.2020
Dobrý den, paní Pávková, mrzí nás, že Vám naše nabídka vegetariánských jídel připadá nezajímavá. Například včera byla na bufetu Pečená kořenová zelenina a batáty s badyánem, skořicí a olivovým olejem, Zeleninový kuskus a na výdeji bylo možné si dát Cizrnu s drcenými rajčaty a koriandrem.. Dnes na bufetu budou Cizrnovo-hrachové placičky se zázvorem, bylinkami a Zeleninové rizoto. Vegetariánská jídla se snažíme do bufetu zařazovat i přes to, že o ně není velký zájem. Tedy vyjma dní, kdy je na bufetu například smažený Camembert nebo smažený sýr. Máme zde dva pány, kteří se stravují vegetariánským způsobem a pan kuchař jim rád na vyžádání bezmasé jídlo uvaří i na minutku. Přeji hezký den R.Techniková
10.2.2020
8. Dobrý den, jestliže zařazujete častěji bezmasá jídla do teplého bufetu, je možnost je také zveřejňovat dopředu? Lidé by si mohli vybrat a případně si nebrat jídlo z domova. Díky
12.12.2019
Dobrý den, Pane Šmolíku, bezmasá jídla zařazujeme do teplého bufetu téměř každý den. Jídla na tepém bufetu jsou denně, individuálně řešena, dle možností dovezených surovin. Děkuji za dotaz a přeji hezký víkend. R.Techniková
12.12.2019
9. Dobrý den, nezlobte se, ale poslední dobou se jakékoliv jídlo u vás nedá jíst. Výběr opravdu mizerný a o chuti ani nemluvím. A kuchař má neustále nemístné poznámky.
12.12.2019
Dobrý den, paní Rjabcová, co se chuti jídel týká, máme dlouhodobě lepší hodnocení od doby, co u nás vaří pan kuchař Zdeněk, který je mezi strávníky velmi oblíbený, díky svému smyslu pro humor. Například včera hodnotilo jídlo 26 lidí a z toho 18 jídel bylo hodnoceno známkou 1. Výběr jídel ze 3 druhů byl s DSV smluvně upraven tak, aby vyhovoval hygienickým podmínkám pro přípravu všech jídel u nás v jídelně. Kapacita kuchyně je bohužel malá na přípravu více druhů jídel. Jak jistě víte, tak dříve se k nám většina jídel dovážela a my jsme byli vedeni jako výdejna a tento způsob stravování naším zákazníkům nevyhovoval, neboť při přepravě jídlo většinou ztrácí na kvalitě. Děkujeme, že jste si našla čas na to vyjádřit svůj názor. Přeji hezký víkend. R.Techniková
12.12.2019
10. Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by se dalo zařadit více bezmasých jídel. V nabídce jsou tři jídla a všechna většinou s masem. Ten kdo nemusí maso každý den, tak si nemá z čeho vybrat. Děkuji
9.12.2019
Dobrý den, paní Průchová, snažíme se bezmasá jídla zařazovat do teplého bufetu, například dnes jsme měli na bufetu čočku s vejcem a zeleninový kus-kus. V případě, že si někdy v budoucnu nevyberete, tak neváhejte a požádejte kuchaře o pomoc při Vašem výběru. Děkuji za připomínku a přeji hezký den. R. Techniková
9.12.2019
11. Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda bude v budoucnu možné dostat k rajské také houskový knedlík. Děkuji
5.12.2019
Dobrý den, pane Nováku, houskový knedlík jsme včera k rajské omáčce nabízeli. Kromě těstovin, které byli napsané v jídelním lístku. Neváhejte se příště zeptat. Bude-li to možné, rádi Vám vyhovíme. Přeji hezký víkend. R.Techniková
5.12.2019
12. Dobrý den, Dnes jsem si v Aramarku vybral - Vepřové maso pečené v hořčici, americké brambory. Musím říct, že jídlo bylo velmi dobré, problém jsem měl s tím, že maso bylo nedopečené a tác, který jsem si vzal k obědu byl špinavý od přechozího clověka. Prosím dávejte si na to pozor. Děkuji
29.11.2019
Dobrý den, pane Tippelte, jsme rádi, že Vám jídlo chutnalo. Aby maso nebylo vysušené, tak ho kuchař připravuje tzv. na jehlu na 80 C uvnitř. V případě, že by se Vám někdy zdálo maso nedopečené, tak neváhejte přijít a my Vám maso na počkání doděláme. Na špinavé jídelní tácy upozorním paní na nádobí. Děkuji za připomínky a přeji hezký den. R.Techniková
29.11.2019
13. Dobrý den, po více než 14 dnech jsem si dala obed v ARAMARKU a musím konstatovat, že polévka byla jak když jí vařil pejsek s kočičkou a brambory k čevapčiči úplně studené. Možná by to si to jídlo zasloužilo víc vymazlit.
26.11.2019
Dobrý den, paní Kovaříková, je nám líto, že Vám polévka nechutnala. Za studené brambory se omlouváme, v průběhu výdeje jsme zjistili, že nám špatně ohřívá vana na udržování teploty vydávaných jídel. Přeji hezký den R.Techniková
26.11.2019
14. Dobrý den, dnes měla být k obědu frankfurtská polévka, sice tam párky byly, ale polévka frankfurtská opravdu nebyla. Čevabčiči bylo dobré, ale brambory k němu úplně studené, takže celkový dojem nic moc. Bohužel se brambory už nedají ohřát, když máte na talíři hořčici a syrovou cibuli.
26.11.2019
Dobrý den, paní Procházková, je nám líto, že Vám polévka nechutnala. Za studené brambory se omlouváme. Jak už jsem v předešlé připomínce odpověděla, v průběhu výdeje jsme zjistili, že nám špatně ohřívá vana na udržování teploty vydávaných jídel. Přeji hezký den R.Techniková
26.11.2019
15. Dobrý den. jaké překvapení se dnes konalo kdy jsem chtěl si odložit příbory na tác na papírové ubrousky které bývaly přímo u přihrádek s příbory. Ovšem ubrousky již budou pouze u pokladny, takže celou dobu budu muset příbory držet v ruce, protože odmítám je položit na nechutně vyhlížející tác utřený nechutně vyhlížejícím hadrem z umývárny nádobí. Za tuto práci vám děkuji !!!
26.11.2019
Dobrý den, pane Procházko, ubrousky jsou na svém původním místě. Naším záměrem bylo omezit neadekvátní spotřebu papírových ubrousků ke které dochází tím, že zaměstnanci DSV /kteří u nás neobědvají / tyto ubrousky používají k otírání nádob ve kterých si přinesli jídlo z domova atd... Na 150-200 obědů, které u nás denně vydáme, máme spotřebu 600 - 800ks ubrousků. Musíme plnit hospodářský výsledek podle plánu, zodpovídáme se za řádné hospodaření a musíme dělat opatření k nápravě. Děkuji za připomínku i pochopení. Přeji hezký den R.Techniková
26.11.2019
16. Dobrý den, jenom poznámka. Dnes je v nabídce znojemská, bouhužel s vepřovým masem. Škoda, že není s hovězím masem, jak je běžné. Obecně bych uvítal více jídel s hovězím masem. Děkuji.
15.11.2019
Dobrý den, pane Ptáčku, jídla s hovězím masem se snažíme do jídelního lístku zařazovat každý týden. Tento týden se můžete těšit na čtvrtek na Hovězí maso na pepři s těstovinami. Děkujeme za připomínku a přejeme hezký den. R. Techniková
15.11.2019
17. Dobrý den, dlouho mi vrtalo hlavou kdo zaplatí toho ,,echt'' kuchaře... po dnešní snídani mi to je úplně jasné... 3 párky, lžíce vajíček a 2x kečup 98kč? (porce pro dospělého chlapa) To jsme na stejné ceně jako na Václaváku... Krajíc chleba s pomazánkou 20kč? Cena bufetu se počítá i s talířem? chápu, dali jste větší talíře aby se více vydělalo... Takže kuchaře platíme my.. Prosím o zamyšlení se nad cenou snídání.. Děkuji
5.11.2019
Dobrý den, pane Křízi, Vyhledala jsem si Vaši účtenku ze snídaně. Na snídaňovém bufetu jste si nandal 0,465 což je skoro 0,5 kg.... jak jste Vy psal... 3 párky a lžíce vajíček. Jak jistě víte, tak jsem se nad velikostí porce sama pozastavila. Cena snídaňového bufetu je 191,- Kč za /1kg. Vy jste zaplatil 89,- Kč plus 2x kečup celkem tedy 92,- Kč Váha talíře je v pokladním systému nastavena tak, aby se odečetla. Velikost talíře samozřejmě nemá na cenu porce žádný vliv. Ceny za Teplý bufet jsou smluvně dané a já ze své pozice je nijak nemohu ovlivnit. Přeji hezký den. R.Techniková
5.11.2019
18. Dobrý den, jen doplním co myslím tím nedávné události. V pátek a v Pondělí byla kolegum naúčtována plná cena bez za jídlo a bez odečtění talíře na pokladně. V loginu určitě vidíme můj mail, napište mi a já vám dám ID pro měsíční vyúčtování služeb Aramark. Děkuji
27.2.2020
Dobrý den, pane Kříži, Není technicky možné, aby se na pokladně účtoval snídaňový nebo obědový bufet bez odečtení talíře. Váha talíře je odečítána automaticky pokladním systémem. A to je možné překontrolovat na účtence. Přeji hezký den. R.Techniková
5.11.2019
19. Dobrý den, chtěl bych se zeptat na rozmanitost obědů. Minulý týden byl 2x řízek a 2 zapečené brambory. Tento týden je opět 2x řízek. Plánujete nějakou změnu, aby se jídla tak často neopakovala a byla v nich trošku změna? Děkuji za odpověď.
24.10.2019
Dobrý den, pane Krčku, smažená jídla zařazujeme do jídelního lístku na přání strávníků,. Patří mezi oblíbená jídla a jsou téměř vždy rychle vyprodaná. A 2x řizek v týdnu proto, protože chceme uspokojit milovníky řízků vepřových, tak i kuřecích. Děkujeme za připomínku a přejeme krásný prodloužený víkend. R. Techniková
24.10.2019
20. Dobrý den, můžu vědět z jakého důvodu došlo ke změně minutky?? Dneska asi nebudu jediná, kdo nechal doma jídlo, páč počítal s camembertem, jak bylo ještě včera uvedeno v jídelním lístku. Děkuji za objasnění :)
8.10.2019
Dobrý den, paní Otrubová, ke změně došlo z prostého důvodu. Dodavatel nám Camembert nedodal. Zařadili jsme ho proto až v pátek a doufáme, že už bude u našeho dodavatele skladem. Přeji hezký den R.Techniková
8.10.2019
21. Dobrý den, v dnešní jídle "Noky se špenátem, smetanou a slaninou ALU" chyběla podle pohledu smetana a 100% slanina. Nikde nebyl nalezen jediný kousek u celého stolu. Fajitas byla docela dobrá, ale porce by mohla být o něco větší. Bude i nějaké řešení proti zadýmené jídelně při přípravě pizzy? Děkuji
2.10.2019
Dobrý den, pane Krčku, noky se špenátem jsme dnes udělali jako vegetariánské jídlo, neboť máme několik připomínek, že vaříme jen jídla s masem. Naše chyba byla, že jsme nepřepsali cedulku na výdeji, za což se Vám omlouváme. Jinak smetana v tomto jídle byla a to v množství podle normy, podle které vaříme. Fajitas je jidlo vitalfood a proto vždy nemá gramáž jako jídla ostatní. Rádi Vám příště ale přidáme, jestli budete mít dojem, že máte malou porci. Kouřící pec na pizzu se řeší s vaší firmou, jedná se o slabé odsávání, které je potřeba nějak vyřešit. Přeji hezký den R.Techniková
2.10.2019
22. Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, vrátíte se někdy k omáčkám? Nebo od této chvíle budeme jíst samé minutky, hranolky a opečené brambory? Děkuji Alena.
1.10.2019
Dobrý den, Aleno, děkujeme za připomínku. Snažíme se každý týden zařadit do jídelníčku nějakou omáčku. Ve čtvrtek to bude znojemská omáčka s rýží a hovězím masem. Přeji hezký den R.Techniková
1.10.2019
23. Dobrý den, nejspíše se zde budeme opakovat, ale mohl by kuchař přestat vařit jídlo ve slánce? dnešní ,,vajíčka'' ke snídani se nedala ani pozřít jak byla přesolená. Děkuji
25.9.2019
Dobrý den, pane Kříži, kuchař byl informován o tom, aby solil méně. Děkuji za připomínku a přeji hezký den. R.Techniková
25.9.2019
24. Dobrý den paní Techniková, zajímalo by mě, kdo je pověřený vymýšlením jednotlivých kampaní propagovaných v jídelně. Například mě v minulosti bavila cedule, kde se hlásalo jak Aramark šetří životní prostředí a za onou cedulí stála hromada jednorázových plastových kelímků. Aktuálně je však největším paradoxem kampaň zvaná "Dny zdravého srdce" s podtitulem oslavme zdravými pokrmy mezinárodní den srdce. Akce se dle informací koná 24.-26.9., dnes je 25.9. a k obědu je dnes na výběr následující: 1) uzené vepřové maso 2) vepřové kostky s americkým bramborem 3) kachna se zelím a knedlíky. Zajímalo by mě, které z těchto jídel považujete za prospěšné zdravému srdci? Děkuji za odpověď. Bodingerová
25.9.2019
Dobrý den, paní Bodingerová, kampaně vymýšlí naše centrála. Co se plastových kelímků týká, tak ty jsou snadno recyklovatelné a šetrné k životnímu prostředí a nejedná se tudíž o klasické kelímky plastové. Akce Dny pro zdravé srdce byla vyhlášena na dny 24.-26.9.2019 a bylo na jednotlivé provozovně, kdy zdravé jídlo do jídelníčku zařadí. My jsme si vybrali čtvrtek 26.9. a zařadili jsme do JL Grilovaného lososa na ledovém salátu. Přeji krásný den R.Techniková
25.9.2019
25. Dobrý den. Vím, že to asi moc často neslyšíte, ale...Chtěl bych Vám/kuchaři pochválit středeční - Vepřové kostky na zázvoru, americké brambory. Byl jsem velmi mile překvapen chutí a zároveň překvapen malou porcí, ale to nevadí. Za mě ve středu 1*
25.9.2019
Dobrý den, Tomáši, děkujeme za pochvalu:-) a kdyby jste měl někdy příště pocit, že je pro Vás porce malá, tak neváhejte požádat o přidání. Rádi Vám vyhovíme. Přeji krásný den. R.Techniková
25.9.2019
26. Dobrý den, mám dotaz. Kdy se řekne kuřecí směs tabasco, co to ve Vás evokuje? Ve mě to, že dostanu na talíř pálivé jídlo. Míso toho jsem dostal na talíř kuřecí na mrvki, takže absolutně sladké, omáčka vodová. Fakt, že jídlo vařil ten Vás top kuchař z x hvězdičkových restaurací to jídlo ještě ponižuje. Ale když vaří co vaří asi chápu že skončil tady a nechtěli ho nikde jinde. Vím že budete argumentovat tím, že hodnocení je super, ale dívala jste se někdy kolik lidí z těch 160 opravdu hodnotí? Můj odhad je, že ani ne polovina, tudíž je to absolutně nevypovídající. Za mě se od chvíle kdy se nic nedováží nezměnilo nic. Bramboráčky dojdu ve 12, jak si to může restaurace dovolit? Minulý týden ve 12 došel kuřecí plátek, místo toho vepřové, proč proboha? Stále ve mě evokujete naprostý amaterismus nezlobte se na mě.
24.9.2019
Dobrý den, pane Plchu, Kuřecí směs tabasco jsme tentokrát uvařili méně pikantní, neboť jsme zaznamenali několik připomínek, že jídla jsou velmi pálivá. Samozžejmě Vás chápeme, neboť 100 lidí - 100 chutí a proto jsou na salátovém bufetu dochucovací prostředky, kterými si můžete jídlo dochutit /Tabasco, chilli atd./ Přeji hezký den R.Techniková
24.9.2019
27. Dobrý den, zajímalo by mě, jestli ochutnáváte pokrmy, které nám nabízíte. Včera jsem se opravdu těšila tresku s cizrnou, ale treska byla tak slaná, že se to nedalo pozřít. A to není jediný případ přesoleného pokrmu.
22.8.2019
Dobrý den, paní Zitterbartová, za přesolenou tresku se omlouváme. Personál byl poučen o používání menšího množství soli. Přeji hezký den - R.Techniková
21.8.2019
28. Dobrý den, vzhledem k tomu, že firma Aramark vyhrála jakýsi tendr na poskytovatele stravy v Pavlově tak mě zajímá kdy dojde ke splnění slibů. Proto mám tyto dotazy: 1- Kde jsou Bowle? proče se nedělají? 2- Kde je Pizza, proč se nedělá? 3- Kde je ten kuchař s Xletou praxí z různých 5* hotelů? 4- jídla začínají opět chutnat odporně 5- z 5 dnů co u Vás jím oběd minimálně 2x tahám vlasy z jídla. Děkuji
20.8.2019
Dobrý den, pane Plchu, od září nastavíme nový koncept a začneme připravovat všechna jídla u nás na provozovně. K tomu je potřeba změnit stávající dispozici kuchyně a proto u nás probíhají změny, které se týkají technologií. Na Bowl a Pizzu se můžete těšit od září. Příprava pizzy byla pozastavena z technikých důvodů ze strany DSV. /nedostatečný odtah digestoře a následné spouštění kouřového hlásiče/. Dále pevně věřím, že se nám od září podaří nastálo získat kuchaře p. Fulína - létajícího kuchaře o kterého je velký zájem i z jiných provozů z důvodu jeho rozmanité praxe. Přeji hezký den - R.Techniková
20.8.2019
29. Ještě jednou dobrý den paní Techniková, velmi děkuji za vysvětlení. Nechi být hnidopich, ovšem chápu správně, že když se dříve prodávala svíčková v menu 1 nebo 2 za klasickou cenu, tak byla připravována z nekvalitních potravin? Nebo byla ošizena gramáž masa? Nyní mi je srozumitelné proč je to jako prémium menu, ale pokud by se taková svíčková dělala z masa z jakého má správně být, tak by to jako prémium menu bylo vydávané vždy. Děkuji za toto vysvětlení. Krásný den.
14.8.2019
Dobrý den, paní Moravcová, dovezená svíčková pečeně je připravená z hovězího předního z krávy na 150g v syrovém stavu a jako příloha knedlík - polotovar a odpovídá ceně 30,50 Kč / to je cena za kterou musí vývozní kuchyně uvařit menu 1 nebo menu 2 plus polévku. Svíčkovou pečeni, kterou u nás připravujeme jako jídlo prémiové, připravujeme z hovězího zadního z mladého býka na 200g , špikované slaninou a jako příloha byl domácí karlovarský knedlík a toto jídlo jsme dnes uvařili za 52,- Kč bez DPH to je 59,80 Kč s DPH. Toto jídlo jsme prodávali jako dotované za 60,- Kč. a protože jste chytrá a hodně se zamýšlíte, tak jistě chápete, že jídlo, které uvaříme za 60,- Kč nemůžeme prodávat za 40,- Kč ještě s polévkou. Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne. R.Techniková
14.8.2019
30. Dobrý den, paní Techniková, mohla bych prosím dostat vysvětlení proč se omáčky začaly vydávat jako prémium menu?Dnesk je jako prémium menu cikánská roštěná s jasmínvou rýží a ve středu to má být svíčková na smětaně. Opravdu si myslíte, že za ty peníze to je tak dokonale připravené, že to můžete vydávat jako premium menu? Jen zírám jak se tady z obyčejných jídel dají třískat peníze, určtě si sama pamatujete na ty časy kdy se tady svíčková vydávala jako chod v menu 1 nebo dva za úplně normální cenu. krásný zbytek dne.
13.8.2019
Dobrý den, paní Moravcová, tato jídla jsou prodávána jako prémiové menu, protože jsou připravována na 200g masa v syrovém stavu . Například dnes byla roštěná připravená z Hovězí roštěné z mladého býka a zítra bude jídlo připraveno z Hovězího zadního a jistě chápete, že tato masa jsou dražší, než maso vepřové a kuřecí. K zítřejší svíčkové bude jako příloha domácí karlovarský knedlík a gramáž masa 200g. Jinak Vám samozřejmě zůstává možnost volby z menu 1, menu 2, menu 3 a minutky za 37 Kč plus nabídka teplého bufetu. Děkuji za dotaz a přeji hezký den R.Techniková
13.8.2019
31. Dobrý den, Dnes jsem si k obědu dávala dukátové buchtičky. Nešlo si při výdeji nevšimnout, ze buchtičky jsou téměř suchý, řekla jsem si tedy o přidání, takže slečna u výdeje nabrala dno naberačky a přidala mi skoro nic, že prý může dávat pouze jednu naběracku, nenajdete tam na příště nějakou větší? Či by nešlo krému udělat víc? Nejsem tedy kuchařka, ale tuším, že krém není složitý na přípravu a nákladný taky moc nebude.. Nemohla jsem si nevšimnout, že stejný problém mělo více lidí.
7.8.2019
Dobrý den, paní Otrubová, toto jídlo k nám bylo přivezeno z vývozní kuchyně. Přišlo nám 20 porcí / 4 kg buchtiček a 3 l vanilkového krému - tj. 200g buchticek a 0,15 l na porci/. Prodali jsme jen 16 porcí, protože nám vanilkový krém došel. Příště si objednáme suroviny a vanilkový krém přiděláme, aby strávníci byli spokojeni. Přeji hezký den R.Techniková
7.8.2019
32. Dobrý den. U Vás si dávam pouze snídaně a to jenom donesené věci. Chtěl by jsem aj nějaký oběd, ale po dnešnom dni asi už nic. Ráno tam kuchař lítal a byl úplně spocený a kapal mu pot do jídla. Udělejte něco s tím, jinak asi přijede kontrola a to se nechci vyhrožovat.
30.7.2019
Dobrý den, pane Hajlo, o tomto problému, bohužel víme a už ho řešíme. Tento kuchař bude přeložen na jiný provoz. Děkuji za pochopení a přeji hezký den. R.Techniková
30.7.2019
33. Dobrý den, celkem dobře a chutně připravené vepřové karé s omáčkou chimichuri bylo úplně zkaženo přílohou. Pečené brambory nebyly vůbec dobré.
29.7.2019
Dobrý den, pane Ježku, děkujeme za pochvalu vepřového karé s omáčkou chimichuri. Mrzí nás Vaše nespokojenost s pečenými bramborami. Uvařené brambory byly okořeněné, pokapané olejem a pečené v konvektomatu 15 min. na 220 C, což je běžný postup. Přeji krásný den. R.Techniková
29.7.2019
34. Dobrý den, včerejší XXL řízek bych řekl, že dokonce bez 2 X. Ta porce byla úplně běžná, dříve se dostávaly 2 takové kusy masa a ne jeden. Co se zase děje, že to jde s kvalitou z kopce?
25.7.2019
Dobrý den, pane Vlčku, řízek XXL byl připraven na 200g v syrovém stavu z vepřové pečeně. Jsem si vědoma toho, že kvalita jídla šla dolů, neboť zde minulý týden vařil sám jen druhý kuchař, který má být kuchař pomocný. Jednáme o tom, že kuchař pan Zdeněk Fulín /který tu byl jen na 14 denní výpomoc a má praxi z 5* hotelů i ze zahraničí/ by k nám nastoupil nastálo a od záři by se všechna jídla připravovala u nás v jídelně a nic by se nedováželo. Doufám, že co nejdříve bude u nás na provozovně vyřešena personální situace a naši strávníci budou opět spokojeni. Děkuji za připomínku a přeji hezký den. R.Techniková
24.7.2019
35. Dobrý den, včerejší Cesar salát byla jedna velká katastrofa. Jediné co z toho bylo poživatelné, tak byly ty usmažené krutonky. Maso bylo nedovařené, bez chuti, ale co bylo nejhorší byl ten zapáchající dresink, který není určitě dělaný dle receptury jaký by měl být. Když už neuděláte dresink dle receptury, tak se alespoň vraťte k původní receptuře která se dala pozřít. Ani mě prosím nepiště, že jsem mohla jít jídlo reklamovat, ono Vás při té zapáchající chuti přejde chuť na cokoliv. doufám v nápravu tohoto pokrmu, abych si ho zde mohla zase někdy dát. Děkuji.
24.7.2019
Dobrý den, paní Moravcová, jsem si vědoma toho, že kvalita jídla šla dolů, neboť zde minulý týden vařil sám jen druhý kuchař, který má být kuchař pomocný. Jednáme o tom, že kuchař pan Zdeněk Fulín /který tu byl jen na 14 denní výpomoc a má praxi z 5* hotelů i ze zahraničí/ by k nám nastoupil nastálo a od záři by se všechna jídla připravovala u nás v jídelně a nic by se nedováželo. Doufám, že co nejdříve bude u nás na provozovně vyřešena personální situace a naši strávníci budou opět spokojeni. Děkuji za připomínku a přeji hezký den. R.Techniková
23.7.2019
36. Dobrý den. Včerejší jídlo, Caesar salát, byl absolutní propadák. Kuřecí kousky masa jsem neměla všechny propečené, takže jediné co se dalo sníst,byl ledový salát s krutonama.Pokud budete chtít vidět, jak má vypadat Caesar salát, foto mám k dispozici. Hájková
24.7.2019
Dobrý den, paní Hájková, jsem si vědoma toho, že kvalita jídla šla dolů, neboť zde minulý týden vařil sám jen druhý kuchař, který má být kuchař pomocný. Jednáme o tom, že kuchař pan Zdeněk Fulín /který tu byl jen na 14 denní výpomoc a má praxi z 5* hotelů i ze zahraničí/ by k nám nastoupil nastálo a od záři by se všechna jídla připravovala u nás v jídelně a nic by se nedováželo. Doufám, že co nejdříve bude u nás na provozovně vyřešena personální situace a naši strávníci budou opět spokojeni. Děkuji za připomínku a přeji hezký den. R.Techniková
23.7.2019
37. Dobrý den, paní Techniková, reaguji na včerejší Caesar sálat.. Vlastně o tom ani nic dobrého napsat nejde - Horší jídlo sem tu ještě neměl.. Moc mě mrzí, že se Vaše práce, kterou jste tady odváděli, když jste tu měli toho KUCHAŘE na týdenní výpomoc a několik týdnů potom, přišla vniveč . Vše se vrátilo to starých kolejí možná je to ještě horší..
24.7.2019
Dobrý den, pane Pavlíčku, jsem si vědoma toho, že kvalita jídla šla dolů, neboť zde minulý týden vařil sám jen druhý kuchař, který má být kuchař pomocný. Jednáme o tom, že kuchař pan Zdeněk Fulín /který tu byl jen na 14 denní výpomoc a má praxi z 5* hotelů i ze zahraničí/ by k nám nastoupil nastálo a od záři by se všechna jídla připravovala u nás v jídelně a nic by se nedováželo. Doufám, že co nejdříve bude u nás na provozovně vyřešena personální situace a naši strávníci budou opět spokojeni. Děkuji za připomínku a přeji hezký den. R.Techniková
23.7.2019
38. Dobrý den, dnes parodie na květák - aneb jak zkazit jednoduché letní jídlo. Mám několik otázek: 1. květák se tady připravuje nebo se jedná o polotovar? 2. kvalita brambor,v sezóně je to smutné, že nenabízíte nové brambory, jedná se o již předpřipravené? 3. máslo, o živočišný druh se asi nejedná, že? 4. tatarka, proč v plastovém kelímku, když deklarujete boj proti plastům?Celkové zklamáni i s velikostí porce. Prosím neodpovídejte mi, že jsem to mohl reklamovat, mohla jste to zastavit při placení. Přeji krásné odpoledne a doufám v nápravu.
19.7.2019
Dobrý den, pane Jedličko, květák byl kvalitní polotovar, brambory odebíráme od Beskyd Fryčovice. Jsou již uvařené, neboť zatím v jídelně nemáme sporák, kde bychom tak velký objem mohli uvařit. Máslo na brambory nebylo živočišného původu a tatarská omáčka byla podávána ve snadno likvidovatelném plastu. Přeji krásný den a doufám, že příště budete s naším jídlem spokojený. R. Techniková
19.7.2019
39. Dobrý den, po dlouhé době jsem se odvážila dát jídlo u Vás. Žádná změna. Brambory studený a camembert byl v nechutný strouhance. Nevím, zda to byl nějaký starší kus, páč kolega dostal camembert, kde nebyla půlcentimetrová krusta mokrý strouhanky a sýr mu dokonce vytékal.. Nebylo by lepší dělat tohle jídlo komplet tady? za přístup s výměnou jídla chválím, ale po tomhle už zase raději vlastní.
16.7.2019
Dobrý den, paní Otrubová, mrzí nás, jestli jste neměla jídlo v pořádku. Rádi Vás pozveme na oběd zdarma jako projev naší omluvy. Přeji hezký den. R.Techniková
16.7.2019
40. Dobrý den. Dnes jsem si dopřál premium menu, XXL řízek. Avšak minimálně jedno X tam chybělo. Jinak chuť byla celkem dobrá. Pexa
11.7.2019
Dobrý den, pane Pexo, řízek byl normovaný a připravený na 200g v syrovém stavu. Přeji hezký víkend. R.Techniková
11.7.2019
41. Dobrý den, tak jsem se dnes těšila na Grilovaného lososa, ale bohužel kolem toho grilu ani neprošel.
10.7.2019
Dobrý den, paní Zitterbartová, mrzí nás, že jste si na dnešním lososu nepochutnala. Měli jsme na toto jídlo kladnou odezvu, jak v podobě ústní pochaly, tak i v hlasování v hodnotícím systému. Vzhledem k tomu, že v kuchyni máme jen pečící tál a konvektomat, se kuchař rozhodl lososa pošírovat, aby se uchovala jeho šťavnatost. Tento popisek na našem intranetu bohužel nemáme, takže jsme v jídelním lístku zachovali název grilovaný. Děkujeme za pochopení a doufáme, že si příště pochutnáte. S pozdravem - R.Techniková
10.7.2019
42. Dobrý den paní Techniková, reaguji na vaši odpověď ohledně úpravy lososa. Já jsem nepsala, že jsem si nepochutnala, nepochopila jste podstatu výtky. Jde mi o to, abyste nazývali jídla pravými jmény. Když napíšete grilovaný, tak si chci dát grilovaný a né pošírovaný. To že váš intranet tuto možnost nenabízí, je bohužel chabá výmluva.
11.7.2019
Dobrý den, paní Zitterbartová, děkuji za odpověď. Bohužel máme přesně dané názvy jídel, které můžeme používat a tyto názvy nelze upravovat. To není výmluva, ale fakt. Myslím si, že kuchař na výdeji je dostatečně vstřícný a rád Vám poskytne odpovědi na Vaše případné dotazy. Přeji hezký den - R.Techniková
10.7.2019
43. Takže když uvádíte, že je jídlo grilované, tak vlstně není. Tak by bylo lepší to snad ani neuvádět.
12.7.2019
Dobrý den, paní Zitterbartová, od září budeme mít v naší kuchyni nové technologie, tak doufám, že nebude se slovem grilovaný již problém. Přeji krásný víkend. R.Techniková
10.7.2019